Get Adobe Flash player

Gyönyörű virágok képgaléria

Fehér rózsa

Fehér rózsa

A gondviselés jóságának legszebb bizonyítéka szerintem a virág. Minden más, a képességeink, a vágyaink, a betevő falatunk elengedhetetlenül szükségesek az életünkhöz. De ez a rózsa ráadás. A színe, a szaga megszépíti az életet, bár nélküle is élnénk. És az ilyen ráadást csak a jóság biztosítja számunkra. Újra csak azt mondhatom, hogy reményt meríthetünk ezekből a virágokból.

Elküldheted képeslapként is


Hóvirág

Hóvirág

Megállt a hóvirág előtt. Lehajolt, nézte. Mitől ilyen a hóvirág? Mitől ilyen fehér? Mitől zöld a zöldje? Mitől búvik elő a föld alól? Ezt a Jóisten csinálja? Valaki kell csinálja mindezt, az biztos. Mert magától miképpen nőhetne ki virág a földből? Miképpen lenne madár? És ki tanítaná meg a madarakat annyi szép hangra? És ki festené meg a tollukat annyi mindenféle szép színre, a madarak tollát és a virágok szirmát és a fákat és a napsugarakat és mindent, ha nem a Jóisten?

Elküldheted képeslapként is


Lila Tulipán

Lila Tulipán

A tavasz egyik legkedvesebb virága számomra a tulipán.Mint minden virág a tulipán is nagyon szép és változatos.

Elküldheted képeslapként is


Lonc <3

Lonc <3

2-4 méter magasra kúszó, lombhullató cserje. Virágai füzérben álló örvökbe rendezett, 4-5 cm nagyságú, kívül vöröslő, belül sárga színű, illatos.

Elküldheted képeslapként is


Vörös Rózsa

Vörös Rózsa

Mi más egy rózsa, mint a vágy eleven bizonyítéka, az emberi sóvárgás és a földi odaadás egyedüli és legékesebb tanúbizonysága? De az is igaz, hogy a vágy eltorzulhat, és annak a rózsának a neve Féltékenység, ami a száraz talajban is jól nő.

Elküldheted képeslapként is


Hello!

Ez a Blog mindenről szól..

Amiről szólnia kell egy igényes,

normális blognak.A linkek 

között megtalálhatod:

1. Egy blogszerkesztő társam blogja
2.Kedvenc mixem
3.-4.-5. ZENE :) Bátran meghallgathatod!

 

 

Szavazás

Mi a kedvenc Nicki Minaj számod?

0.158 mp